Înregistrare    Autentificare    Forum    Membri   Căutare    FAQ

Prima pagină » DESIGN » Design de mobilier

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Incursiuni ale betonului in designul de mobilier
 Mesaj Scris: 31 Aug 2009, 17:24 
Neconectat

cand am spus ca am vazut mese mult mai k lumea n-am vrut sa fiu chiar sincer... vroiam sa spun ca e chiar urata masa, pe langa faptul ca nu-si prea indeplineste rolul de masa. un design de calitate ar trebui in primul rand sa fie ergonomic, sa te ajute, nu sa vrea sa arate cool. uite alta masa destul de stupida, dar macar arata cool :lol: :
http://www.dezeen.com/2007/06/06/mesa-by-zaha-hadid/

Sus 
 Profil Trimiteţi mesaj privat  

Mesaj Scris: 01 Sep 2009, 13:18 
Neconectat

Ce masa frate! Zici ca e avion! :slap:
Zaha Hadid s-a uitat prea mult la filme SF. In special la Stargate Atlantis si la arhitectura Wraith(prietenii stiu de ce!)

Sus 

Mesaj Scris: 02 Sep 2009, 18:24 
Neconectat

dk vrem sa bategatelizam subiectul, atunci lasam deoparte conceptul de "rau de lemn care curge prin ea" si nu discutam de ce reprezinta elementul lemn, pamant (a se citi piatra-beton) si apa curgatoare ca materiale de compozitie, in conceptiile asiatice.

cat despre masa lui zaha hadid sunt foarte curios cum realizeaza forma respectiva, din ce materiale (singurul care imi vine in minte si ar putea sa suporte asemenea forme ar fi plasticul) ceea ce ca material de masa imi aduce aminte de mesele de picnic sau de la terase :drinks: in nici un caz o masa pe care sa iau masa in familie :gathering:
Este interesant de vazut cum arata scaunele la o asemenea masa si ce concept au.
Forma este deosebita, iar conceptul si mai si, dar nu are nici o legatura cu locul acela unde te intalnesti cu familia.

precum zice motata "Don't worry... Be stupid!"

Sus 

Mesaj Scris: 04 Sep 2009, 22:49 
Neconectat

Eu unu' m-am indragostit de conceptul din Mesa. Este foarte fain. Organic. SF. Poate si "einstein"-ian, dar nu ata de mult ca... altfel. Iese din cutiuta aia in care ne-am obisnuit creierul. Sigur ca nu e o masa de sufrajerie sau de bucatarie.
Spunea pe link ceva de o expozitie revitalizata. Apai cu asa sange in vene... cine nu incepe sa traiasca din nou?

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Prima pagină » DESIGN » Design de mobilier