Înregistrare    Autentificare    Forum    Membri   Căutare    FAQ

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: O problema de nerezolvat? Liane in junga bucuresteana...
 Mesaj Scris: 06 Feb 2009, 22:14 
Neconectat

Mergand prin bucuresti la tot pasul peisajul este intesat de aceste... liane... Pe de o parte este bine ca intr-un loc care pe zi ce trece se transforma intr-o jungla sa existe liane (aka cabluri) dar oare nu se poate face nimic in aces sens?

Ataşamente:
IMG_0069-mic.jpg
IMG_0069-mic.jpg [ 151.01 KiB | Vizualizat de 231 ori ]
Sus 
 Profil Trimiteţi mesaj privat  

Subiectul mesajului: Re: O problema de nerezolvat? Liane in junga bucuresteana...
 Mesaj Scris: 08 Feb 2009, 00:00 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
eu stiu ca a fost un proiect elaborat pe aceasta tema, cablurile sunt ingropate si stalpi de beton inlocuiti cu stalpi de metal, cand se finalizeaza ? nu stiu dar eu vreau sa stiu ce se va intampla cand se vor surpa zonele de trotuar ce acopera aceste santuri pline cu cabluri, caci Dorel cel beat dupa ce a sapat si acoperit groapa a uitat sa compacteze panamtul asa ca a ramas cu pamant suplimentar pe care l-a aruncat el pe undeva....asa infrastructura avem peste tot si in mass-media gasim mereu gropi aparute peste noapte care pot inghiti tiruri nu oameni semnalizate corespunzator cu cate o vreanga de brad, o sarma cu pungi sau diverse chesti gasite de soferul grijuliu pentru bunurile pentru care mai plateste rate toata viata ... vorba aceea "aici sunt bani dumneavoastra"

Sus 

Subiectul mesajului: Re: O problema de nerezolvat? Liane in junga bucuresteana...
 Mesaj Scris: 09 Feb 2009, 16:57 
Neconectat

RDS-RCS a castigat licitatia privitoare la "ingroparea" cablurilor. Si au inceput treaba de vo juma de an deja. La mine in zona (Dristor, Muncii, Decebal, Alba-Iulia) au terminat de sapat si acoperit tevile ce vor adaposti (si adapostesc deja) aceste minuni ale tehnologiei moderne... Internet underground cum ar fi.

Sus 

Mesaj Scris: 11 Feb 2010, 16:39 
Neconectat

Cu faza cu "ingroparea"cablurilor sunt si eu de acord...

Sus 

Mesaj Scris: 11 Feb 2010, 19:02 
Neconectat

Probabil ca nici nu exista o alta solutie mai "desteapta", dar deja la mine "ingroparea cablurilor" inseamna trotuar spart, praf, mizerie, zgomot, si o tona de alte evenimente neplacute pe o perioada din pacate nedefinita.

Sus 

Mesaj Scris: 09 Iun 2010, 13:21 
Neconectat

Deranj temporar, comparativ cu deranjul continuu pe care-l reprezinta cablurile astea atarnate atat de romantic prin localitati. Si sa nu ne aducem aminte de eventualul pericol pe care il reprezinta. Nu de putine ori am vazut astfel de fire rupte si cazute la pamant. Chiar daca nu au curenti tari... tot pot sa pricinuiasca mici avarii la obiectele de pe strada sau un ochi lipsa... sau... imainatie sa ai sau macar sa fi vazut stirile de la ora 5 :D

Sus 

Mesaj Scris: 10 Iun 2010, 20:55 
Neconectat

Acu ca ma gandesc nici nu stiu cum naiba e mai bine. Wireless??? :blink: Cablurile tip liana clar nu sunt ok... cablurile subterane distrug asfaltul si strada fac praf si mizerie si poluare fonica cand se lucreaza la ele.
Prin urmare eu zic ca cel mai bine ar fi niste canalizari tzepene pe sub strazi da tzepene taticu.. sa treci peacolo cu masina.. si sa traga dupaia prin alea de toate...

Sus 

Mesaj Scris: 16 Iun 2010, 15:55 
Neconectat

Adicatelea ca la francezi. Poi da. Dar ei au canalizarile alea de 500 de ani. Le e mai simplu sa mai faca 1 km azi si 5 peste 3 ani. Noi nu avem deloc. Ne-ar cam costa un chic... Nu ca nu merita.

Sus 

Mesaj Scris: 16 Iun 2010, 17:23 
Neconectat

Ar fi fain sa existe o masinarie in felul celei cu care au sapat pe sub canal din Anglia in Franta. O chestie cu foreza in fata care se treaca pe sub drum ca prin branza, si cu un diametru mai mic, desigur. Intra aia pe o parte si lasa pamantul in urma... sexy... nu ai decat sa-l cari deacolo prin spate :clap:

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ]